alskade-elijahJag väntade ett tag in på sommaren med att öppna höstens bokkatalog eftersom jag inte ens hade hunnit läsa det jag ville från vårens bokkatalog. Jag hann/orkade inte läsa allt jag ville i sommar, men som tur var innehöll höstkatalogen endast ett fåtal måste-läsas-böcker:

Älskade Elijah, av Christie Watson

You had me at Hello av Mhairi McFarlane

Etthundra mil av Jojo Moyes

Vi av David Nicholls

Not that kind of girl av Lena Dunham

Här är fler höstböcker som lockar mig!

Annons

En reaktion till “Höstens läsning – 5 måsten

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s