Livet enligt FikryFör oss som älskar böcker är Livet enligt Fikry ett måste!

På en ö utanför amerikanska östkusten driver änklingen A.J. en bokhandel. Han är vresig och snobbig när det gäller böcker och det första han gör när han ser en person är att likna hen vid en bok. Han är riktigt otrevlig och snäser av en kvinnlig förlagsagent, som dock får en andra chans när hennes bokrekommendation går hem hos honom. En dag hittar A.J. Fikry en oväntad gåva bland alla böcker. En gåva som får honom att våga se lite ljusare på livet igen.

En klockren feelgood-roman som gör dig glad. En roman för oss som drömmer om en egen bokhandel eller ett eget bokkafé. Tänk att bara kunna gå en trappa ner i pyjamas pcj börja stryka med fingret längs bokryggarna, bläddra och slå sig ner och börja läsa.

Ett extra plus för alla litterära hänvisningar. Alla borde skriva ner vilka böcker/noveller de gillar och varför och ge till sina barn. Det säger så mycket om en person.

Lyllos dig som Livet enligt Fikry oläst!

Annons

2 reaktioner till “Livet enligt Fikry

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s