I Tara nr 8 finns ett reportage – Feelgoodsommar – där Maggan Hägglund skriver om att läsning är rena friskvården och att det går lika bra att läsa feelgoodromaner som klassiker intervjuar hon bland annat litteraturvetaren Maria Nilson som berättar om biblioterapi och författaren Anna Jansson. I det fina sällskapet fick jag vara med och ge min syn på feelgoodlitteratur och ge några sommarboktips.

De böcker jag tipsade om:

Allt jag önskade av Lucy Dillon
Strandcaféet av Lucy Diamond
Som om du inte fanns Som om du inte fanns av Kate Eberlen
Jag fann dig av Liza Jewell
Livet enligt Sophie Manie av Linda Netsman

….och feelgood som nu kommer i pocket:
Arthur Peppers diskreta charm av Phaedra Patrick
Älska mig inte av Liz Kate
Rose Potters lyckliga liv efter detta av Kate Winter

 

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s