Gick över ganska snabbt när jag märkte att Djävulen i spegeln av Lesley Horton, stod och väntade på mig. Läste tills ögonlocken stängdes sig i går kväll. Deckare precis i min smak. Beskrivs på boken som en ”Rendell-kusin” och det låter lovande. Härligt att ha en spännande bok som väntar på mig.

Och idag när jag kom till jobbet väntade Ex-häxorna på mig. Det är månadens bokcirkelbok. ”En saga för vuxna”, står det på den, och det låter ju lovande. Ska bli skönt med lite lättsamt och humoristisk läsning. Ska pröva att parallell-läsa ett tag framöver.

Annons

En reaktion till “Lässvackan är över

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s