Läste klart Dumpa Matthew av Jane Fallon igår och är nog en smula besviken. Jag hade högre förväntningar (se förra inlägget). Den var som en sämre kopia av M. Keyes. Historien var rätt kul, men aningen långrandig och föga trovärdig. Kvinnan i boken hade sen 4 år haft ett förhållande med Matthew, gift sen många år och far till två döttrar och en son. När han en dag står på hennes tröskel och har lämnat sin fru vill hon helt plötsligt inte ha honom. För att bli av med honom börjar hon träffa hans fru och det leder till många lögner och komplicerade situationer. En del riktigt roliga. Kontorsmiljön där huvudpersonen jobbar, även Matthew beskrivs bra och jag kan se tv:s version på näthinnan. Kanske har författaren fått tips från sin man som är huvudperson och som även skrivit manus till ”The Office”.

Nu slåss Nudelbagaren med mina två deckare, av L. Horton, som jag beställt från Adlibris. Få se vilken som blir läst först. Men eftersom Hermia tjatar så…. 😉

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s