Har otåligt väntat på att få läsa ”Ur vulkanens mun”, men hela tiden tänkt att jag redan förstått hur den är. Men den är verkligen bra och man våndas när man läser den. Om ett äktenskap på sista versen. Har ännu inte läst slutet….men kan varmt rekommendera den.

Nu har jag läst slutet och blev inte besviken. Boken är som en handbok i hur man ska göra för att förstöra ett äktenskap. Kan användas för att förhindra en skilsmässa också. Och det som var absurt i boken och som säger mycket om vår samtid var att huvudpersonen jobbade som författare till ”Njuta-av-livet-böcker”. Hela tiden såg hon maträtter och sammanhang i tillvaron som skulle passa för att arrangera foton till hennes böcker. Hon hade också en vännina som har ALLT och med ett hem klippt och skuret ur Sköna hem. Detta stod i väldig kontrast till hennes känsloliv och verklighet. Den här boken slurpar man i sig på en dag eller två. Det är inte någon feel-good-roman, men svår att lägga i från sig ändå.

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s