Här hittar man bra mönster på roliga broderier. Nu vet ni vad jag ska ägna mig åt i höstmörkret.

Annons

En reaktion till “Lite höstpyssel

  1. Vad kul! Jag hoppas att du lägger ut en bild för det färdiga resultatet! Moderna bonader är en sak jag funderar på ibland. Vad tycker jag är så viktigt att jag skulle vilja brodera det och sätta det på väggen? Tre saker har jag funderat på:1) never, never, never give up (Winston Churchill)2) Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan, och förstånd att inse skillnaden3) Skynda dig medan du har lust (det senare är viktigt för uppstartare som jag. Jag vet inte hur många halvfärdiga projekt jag har liggande omkring mig ;)Johanna, aka bokidioten

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s