Författaren Anna-Clara Tidholm var på jobbet i går kväll och presenterade sina böcker och Snuttefilmerna som bygger på dem. Jättebra filmer och jag kan verkligen rekommendera dem till alla barn mellan ca 9 månader – ca 3,5 år. När hon kom fram emot mig räckte jag fram handen och sa ”Jag är din idol (!?!)…,,,Nej, jag menar du är min idol!”. Suck!

För alla små och stora med väl utvecklad kiss- och bajshumor måste jag bara rekommendera Lill-apas stora kiss-cirkus. Hur bra som helst!
Annons

2 reaktioner till “Goddag yxskaft!!!!

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s