Efter att ha läst om korvstoppning hos Bokhora kände jag att jag måste leta fram några riktigt bra böcker som varje ung människa bör sondmatas med. Hade hört från en säker källa att Intet skulle vara en bra bok. Har läst den i dag och kan bara hålla med. En utmärkt bok att läsa tillsammans för man bara måste få prata om den när den är färdigläst. Fler än jag gillar den.

Jag är fortfarande helt tagen…och lite äcklad. Den handlar om meningen med livet, grupptryck och ”hur stor skada vi av ett eller annat skäl är beredda att tillfoga andra människor för vår egen vinnings skull eller för vår egen tillfredsställelse”. Inte utan anledning kommer jag att tänka på Flugornas herre . Ät inte medans du läser den!

Annons

En reaktion till “Intet av Janne Teller

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s