När jag började skriva här på bloggen så var det för att tydliggöra min läsning för mig själv. Nu när jag tittar tillbaka på vad jag läst under året så ser min läsning ut ungefär som jag trodde (förvånande 🙂 ) . Jag har gått på ren lustläsning och har inte alls känt mig tvingad att läsa någon endaste bok i jobb-syfte. Jag kommer nog att fortsätta på samma vis 2009: mycket brittisk, feel-good och en deckare då och då. Om jag ska göra en topplista av mina läsupplevelser under 2008 så blir det så här:

1. Kärleken. lyckan och meningen med livet, av Elizabeth Gilbert
2. Mina två mammor, av Joshilyn Jackson
3. Den motvilliga resenären, av Jenny Diski
4. Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap, av Mary Ann Shaffer
5. Kall som graven, av Peter Robinson

Annons

2 reaktioner till “Gott nytt år!

  1. Jo, vi har läst lite olika 😉 Ibland kan jag längta efter att läsa ”Dora-böcker” då får jag bra tips här! Min läsning har varit lustfylld under året, men inte bestått av feel-good böcker. Snarare något slags feel-bad litteratur. En blandning mellan dessa blir nog vårens litterära ordination. Jag har skickat typ tre mail till dig efter jul men vet inte om något enda gått fram. Igår som svar på ett från dig…

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s