Den här boken förtjänar egentligen ett blogginlägg per novell. Den är som en pralin före sängdags, som jag blivit beroende av. Novellerna är så korta, roliga, intelligenta och överraskande. Igår läste jag en om varför det inte finns några människor på månen och fastän den var helt absurd så känns det inte helt otroligt om det vore sant 🙂

Det här är en bok som verkligen förtjänar att läsas av MÅNGA! En liten pärla skulle jag säga! Jag lyssnade på honom i Olso på Litteraturhuset när han och Erland Loe diskuterade. Hade det inte varit för det, så är jag rädd att jag missat boken…eller kanske inte. Titeln är ju så tilltalande.
Annons

2 reaktioner till “Åtta procent av ingenting av Etgar Keret

  1. Jag har kvar en del i den att upptäcka – det jag hittills läst har jag gillat: mycket! Allvarligt och absurt på samma gång. Titelnovellen var en av de jag läste högt här på bibblan.

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s