Som Lyran skrev så vill jag också bara ägna mig åt sträckläsning av Den utstötte av Sadie Jones. Inledningen som du kan läsa om här gör att man är fast efter några sidor. Tyvärr somnar jag strax efter barnen, men varje liten stund jag kan stjäla åt mig läser jag.

Samtidigt läser jag Leka bland vuxna och Karamellskorna. Det funkar faktiskt. Brukar inte göra det för mig. Men en bok i varje rum är inte helt fel när man måste knycka åt sig lästid.
Annons

4 reaktioner till “Den utstötte

  1. Snubblade in här via bloggen Moi! Åh vad kul att få lite nya boktips. Iofs borde jag läsa mina hyllvärmare MEN när jag kommer hem till sverige kan jag ju lagra nya böcker att läsa. Lägger dig som länk hos mig så att jag hittar tillbaka.

  2. Den utstötte hoppades jag få innann semestern, men jag står fortfarande i kö. Ser förstås mycket fram emot den! Leka bland vuxna tyckte jag om! Och Middlesex – den måste du läsa! Jag läste ut den igår och sörjer det lite, att den är slut.

  3. Mmm, visst är Den utstötte svår att lägga ifrån sig. Jag har inte velat fråga, men kan nu inte låta bli; har du nyligen gjort någon resa?

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s