Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om Leka bland vuxna av Sophie Dahl. Den var lättläst som rinnande vatten, intressant och fascinerande. Huvudpersonens liv var långt ifrån ett vanligt svenssonsliv om man säger så. -”KAN man göra SÅ?”, tänkte jag flera gånger, men kommer inte på några exempel så här i efterhand.

Under läsningen kunde jag aldrig släppa tanken : Är det här chick-lit eftersom Cecelia Ahern rekommenderade den på framsidan. Det gick liksom inte ihop i min hjärna med att författarinnan Sophie Dahl är Roald Dahls barnbarn. Spelar egentligen ingen roll om det är chic-lit eller inte eftersom jag gillar det, men det ställde till det i min hjärna. Inte en av mina favoriter, men den satte sina spår och jag kommer nog att kolla upp Sophie Dahls nästa bok.
Annons

3 reaktioner till “Leka bland vuxna av Sophie Dahl

  1. Jag gjorde ungefär samma reflektioner som du vad gäller Dahls bok. Inte en favorit men klart läsvärd och nog väckte den en del tankar. Det ska bli spännande att se vad som kommer härnäst från hennes penna!

  2. Kul du får egentid vid datorn! Jag kunde inte hålla mig borta från datorn… men semester har jag fortfarande :-)Jag blev överraskad av att Dahls bok var så bra som den var. Lättläst men allvarlig liksom. Förstod ni skulle gilla teet!

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s