Nja, den här boken hade jag kunnat vara utan. Jag bara blädderläste den lite. Jag har gillat Koomsons tidigare böcker, men den här kändes bara som en lång sträcka till ett slut som jag redan kände till. Själva ämnet lät intressant – en surrogatmamma som får ta hand om det barn som var menat att få en annan mor och far. Så. Nu har jag i alla falla skrivit något om den.
Annons

En reaktion till “Godnatt, finaste

  1. Hej vännen! Trist boken inte föll dig i smaken. Förstår inte varför Dora inte kan kommentera hos Hermia. Det är ett stort mysterium. Hermia vill har ordverifiering o även godkänna kommentaren. Men inget annat. Hermia saknar Dora!

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s