Rov av Sharon J Bolton kom jag över av en slump på jobbet när jag läste om hennes andra deckare på svenska som kommer snart. Jag fastnade för att den utspelade sig på Shetlandsöarna, som Ann Cleves böcker.

Huvudpersonen i Rov är en barnmorska som hittar ett lik på sin tomt och sen händer en hel rad underliga saker. Nästan lite för många saker för att det ska kännas sannolikt. Men ändå är det helt omöjligt att släppa boken ifrån sig. Den är lätt att komma in i och det finns inte en endaste tråkig sekvens.

Jag väntar så klart på författarens nästa bok.

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s