Jag blev uppringd och fick frågan om jag ville ställa upp och berätta om en bok som har betytt mycket för mig. EN bok!! Det går ju inte 🙂 Blev som tilt, vakuum, stillestånd och helt tomt i min hjärna och jag sprang runt hela kvällen och letade i bokhyllorna utan att kunna bestämma mig. Så när journalisten kom fick det bli den bok som jag läst sist och det var Den krympande hustrun av Andrew Kaufman från Printz Publishing. Vi satt i min trädgård och pratade och hon som intervjuade mig var själv boktokig, så det var ju extra kul. Det är alltid lite jobbigt att läsa om sig själv…men här…håll till godo! 🙂 Här är jag och min bok.

 (Tyvärr finns inte reportaget på nätet). 
Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s