Är du är sugen på att vinna boken Salvadorena av Cecilia Samartin? Tack vare Bazar förlag har jag inte en, och inte två….utan tre böcker att lotta ut. Cecilia Samartin är jättestor i vårt grannland Norge. Nu tycker jag att vi tar Samartin till Sverige och till våra hjärtan. Jag är redan ett stort fan av henne och  böcker hon skriver. Både Senor Peregrino och Drömhjärta tillhör mina absoluta favoriter. Nu har jag precis startat på Salvadorena och vet att jag har en härlig lästid framför mig.

Vill du vara med i utlottningen? Skriv då en kommentar här på bloggen och berätta varför du vill läsa Salvadorena och/eller gå in och gilla Feelgoodbibliotekariens sida på Facebook och lämna en kommentar där. Självklart uppskattar jag om du sprider tävlingen vidare. Tävlingen pågår en vecka, så nästa måndag den 3 september meddelas vinnarna! Lycka till!

Annons

9 reaktioner till “Utlottning av Cecilia Samartins nya bok Salvadorena

  1. Har inte läst något av Samartin förut, och om jag gillar den här så ska jag föreslå att vi läser någon av de tidigare titlarna (som finns i pocket) i min läsecirkel. Har egentligen inte plats för fler böcker här hemma, så om jag vinner så lovar jag att lämna den vidare till någon annan efter läsning 🙂

  2. Jag vill bredda mitt läsande till författare från fler världsdelar och som skriver böcker som utspelar sig i andra länder än de jag brukar läsa om. Hennes bok verkar vara en sådan bok som jag ville brova!

  3. Jag har dessvärre lite svårt för sydamerikansk litteratur sedan länge och skulle behöva läsa en riktigt bra bok för att komma över mitt tidigare motstånd. Kanske Cecilia Samartin har lösningen på mitt läsproblem.

  4. Hej,Jag deltar gärna i utlottningen av en bok av Samartin. Jag har läst hennes Señor Peregrino och gillade den mycket. Kul också att hitta en ny blogg att lägga till på läslistan. Jag delar på Fb 🙂

  5. Jag kommer ligga hemma med katten den här hösten och slicka såren efter ett brutet hjärta, av mitt livs kärlek.. Det skulle vara fint med lite bra sällskap med en bra bok. Tack för en superbra blogg!

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s