…de får plats i en känga, storlek 37?

Nämn i så fall en sak eller en plats som är lagom stor för en Excessbok. Mått 12×8 cm. Till exempel i en teburk.

Lämna ditt svar antingen här på bloggen eller på Feelgoodbibliotekariens facebooksida. Gärna bildbevis!

På lilla julafton = onsdag den 27 september när Bokmässan öppnar, drar jag en vinnare, som får välja 4 valfria böcker bland Pocketförlagets excesstitlar.

Annons

4 reaktioner till “Vill du vinna böcker som är så små att…

  1. Jag skulle ha en bild, men vet inte var jag ska lägga upp den… Hade en excess-bok med mig i jackfickan då jag var med tösen på hennes ridlektion. Bra tidsfördriv medan man väntar. Förutsatt att det inte regnar…

  2. Böckerna får strålande plats i fickor, och jag vet att folk har pratat om hur bra de är att ha i jackfickor eller ytterfacken på ryggsäckar och så vidare. Men vad folk verkar ha missat är att de är utomordentligt passande i storlek för just förklädesfickor. När man mitt i bakandet eller långkokandet tappar lusten och säckar ihop slipper man nu gå ända till bokhyllan efter en bok, det är bara att sjunka ned på köksgolvet och dra upp boken ur förklädesfickan. Förslagsvis bör man även ha några gräddkolor i fickan för ytterligare trevnad. Excess böcker älskar att dela utrymme med gräddkolor har jag hört.

  3. Har ingen bild tyvärr, men de passar alldeles utmärkt i en tumvante! En tumvante är ett utmärkt skydd och man kan hålla boken lite hemlig om man vill (svårare under sommaren dock!).

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s