Vilka bra idéer ni kommer på! 
Malin föreslår att en excesspocket får plats i en tumvante och kan på det sättet hålla den lite hemlig.I brist på vantar så visar jag hur bra en liten bok ryms i en socka. Kanske i julstrumpan? 

Clara skriver så här: ”Böckerna får strålande plats i fickor, och jag vet att folk har pratat om hur bra de är att ha i jackfickor eller ytterfacken på ryggsäckar och så vidare. Men vad folk verkar ha missat är att de är utomordentligt passande i storlek för just förklädesfickor. När man mitt i bakandet eller långkokandet tappar lusten och säckar ihop slipper man nu gå ända till bokhyllan efter en bok, det är bara att sjunka ned på köksgolvet och dra upp boken ur förklädesfickan. Förslagsvis bör man även ha några gräddkolor i fickan för ytterligare trevnad. Excess böcker älskar att dela utrymme med gräddkolor har jag hört.”


Camilla som bjuder på bildbevis skriver så här ”min excessbok fick plats i Claude Monets hem 😉 , alltså en plåtburk som jag köpte i Giverncy i fjol!”

Anna, som inte äger någon excess bok (än) skriver så här: ”För mig som inte äter godis så var passat det bättre att stoppa i godispåsen än en bok – en excessbok”. Tyvärr har jag ingen godispåse så jag kan visa, men det är ju snart lördag…

Fler idéer? En excesspocket får plats i en…?

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s