En handelsman i blodGrattis Bokdivisionen! Härmed utser jag dig till vinnare i min Kinatävling. Uppslutningen kan ju inte sägas vara så stor, men några kinesiska boktips fick jag. Bokdivisionens tips till mig var En handelsman i blod, av Yu Hua, som jag skriver upp i minnet. Boken Girl in Translation är snart på väg till vinnaren.

Annons

2 reaktioner till “Grattis till Bokdivisionen – du vann Kinatävlingen!

  1. Yay!!! Det är faktiskt min andra tävling som jag vinner på walk-over eller vad man ska kalla det. Men vad glad jag blir! Jag har läst halva Det röda fältet nu och är verkligen nyfiken på mer kinesisk litteratur men någon kvinnlig kinesisk författare har jag nog aldrig läst så det ska bli väldigt spännande. Tackar!

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s