Eftersom det är premiär för BokSPAning med tema: Feelgood, på AlftaQuren i helgen, firar jag lite extra genom att låta alla som vill tävla om en feelgoodroman som lättar upp den mörkaste höstkväll.

Varför ska just du vinna? Lämna en motivering i kommentarsfältet eller på Feelgoodbibliotekariens facebooksida.

När jag drar vinnare? Det märker du 🙂

5 reaktioner till “Vinn lite feelgood i höstmörkret!

  1. Behöver verkligen lätta upp höstmörkret med en feelgoodbok som gör att jag bara myser, får ny energi och bara blir glad av helt enkelt! /Jessica Hellströmjessica_hellstrom@hotmail.com

  2. Å, efter den härliga helgen i Hälsingland vill jag lära mig mer om feel-good! Därför vill jag vinna (och så fyller jag år på lördag och kommer INTE att få nån läsfåtölj).

  3. Varför ska jag vinna en feelgoodbok? Jo, flera skäl (såklart).* Jag har i snart två månader bott i vårt nya hus som renoveras från grunden – därför har vi ingen värme, inget kök, inga färdiga rum och knappt någon el. * Jag är heltidssjukskriven pga karpaltunnelsyndrom i händerna (pga graviditeten) – alltså är jag hemma i kaoset hela dagarna och behöver sysselsättas.* Jag fyller snart år och har fått en läsfåtölj i tidig present av mina föräldrar – när huset är färdigt ska jag få ett eget läsrum och där behövs det böcker!* Jag älskar chick lit och feelgood!Tack för mig!

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s