Eftersom det är premiär för BokSPAning med tema: Feelgood, på AlftaQuren i helgen, firar jag lite extra genom att låta alla som vill tävla om en feelgoodroman som lättar upp den mörkaste höstkväll.

Varför ska just du vinna? Lämna en motivering i kommentarsfältet eller på Feelgoodbibliotekariens facebooksida.

När jag drar vinnare? Det märker du 🙂

Annons

5 reaktioner till “Vinn lite feelgood i höstmörkret!

  1. Ja. Alltså jag hade ju just födelsedag och fick ingen läsfåtölj…;) Dessutom fick jag mersmak av den förra boken jag vann hos dig, så jag vill ha mer!

  2. Behöver verkligen lätta upp höstmörkret med en feelgoodbok som gör att jag bara myser, får ny energi och bara blir glad av helt enkelt! /Jessica Hellströmjessica_hellstrom@hotmail.com

  3. Å, efter den härliga helgen i Hälsingland vill jag lära mig mer om feel-good! Därför vill jag vinna (och så fyller jag år på lördag och kommer INTE att få nån läsfåtölj).

  4. Varför ska jag vinna en feelgoodbok? Jo, flera skäl (såklart).* Jag har i snart två månader bott i vårt nya hus som renoveras från grunden – därför har vi ingen värme, inget kök, inga färdiga rum och knappt någon el. * Jag är heltidssjukskriven pga karpaltunnelsyndrom i händerna (pga graviditeten) – alltså är jag hemma i kaoset hela dagarna och behöver sysselsättas.* Jag fyller snart år och har fått en läsfåtölj i tidig present av mina föräldrar – när huset är färdigt ska jag få ett eget läsrum och där behövs det böcker!* Jag älskar chick lit och feelgood!Tack för mig!

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s