Det är så fascinerande att se att en idé som dök upp i min hjärna under sommaren nu kommer att förverkligas! Nästa helg är det nämligen premiär för BokSPAningAlftaQuren i Hälsingland.
AlftaQuren i höstskrud
Och inte nog med det. Eftersom platserna gick åt i rasande fart vid det första tillfället så blir det ännu en BokSPAning i slutet av november. Den som vill vara säker på att få en plats där, rekommenderar jag att hänga på luren fredagen den 19/10 kl. 9.00 när AlftaQuren börjar ta emot anmälningar. 
Vid det första tillfället är temat Feelgood (…av någon anledning :-)) och vi läser och diskuterar boken Drömhjärta av Cecilia Samartin, som jag intervjua tidigare i höstas. På BokSPAningen i november är temat Livet och vi kommer att läsa Berg har inga rötter av Manne Fagerlind. Karin Berg  från enbokcirkelföralla.se håller i boksamtalen vid båda tillfällena och är med och arrangerar.   
Vill du vill veta vad som händer på BokSPAningen kan du gå in och
gilla Feelgoodbibliotekarien på Facebook 
Annons

3 reaktioner till “Premiär för BokSPAning nästa helg och nr 2 är på gång!

  1. Åh, det där låter verkligen som nåt för mig! Kanske får fundera på det till nästa gång. Fast för en student kan det nog tänkas vara lite för kostsamt.. 🙂

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s