För ett tag sedan började jag använda Pinterest och nu har det blivit som en drog 🙂 Det är så roligt att gå in och titta på bilder och följa ämnen som intresserar mig. Jag har en egen sida på Pinterest om du vill gå in och titta. Den är indelad i olika anslagstavlor, som tex ”Mitt önskebibliotek”, ”Biblioteksrelaterat” och ”Fint”.

Karin Berg på enbokcirkelföralla skriver om hur Pinterest fungerar om du är intresserad av att prova själv.

Annons

2 reaktioner till “Mitt önskebibliotek på Pinterest

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s