Nu i dagarna är det hela 5 år sedan jag startade min bokblogg. Till en början ville jag helst vara anonym och kallade då bloggen för ”Doras bokprat”. Nu vågar jag till och med visa mig på bild 🙂

Bloggandet har gått upp och ner, men sedan i våras är jag ovanligt aktiv. Det är kul för jag får respons från er läsare och kommer dagligen i kontakt med andra bokbloggare. Sedan jag flyttade bloggen även till Facebook så når jag ännu fler med min boktipsarmission :-).

För att fira bloggens 5-årsjubileum lottar jag ut 5 böcker. Vill du vinna någon av dem så kan du lämna en kommentar och berätta vilken bok du vill ha. Jag drar vinnare på min egen födelsedag den 20 januari.

Böckerna jag lottar ut är:

 • Intet, av Janne Teller som är en stark bok, som inte innehåller en gnutta feelgood, men som fyller en viktig funktion. ALLA borde läsa den!
 • Främmande jord, av Jhumpa Lahiri, som är en av mina absoluta favoriförfattare. Novellerna i den här boken handlar om om några indiska invandrarfamiljers liv i USA, kärlek och starka familjeband.
 • Sarahs nyckel, av Tatiana de Rosnay har jag tänkt läsa väldigt länge, men det har inte blivit av. Den beskrivs som oemotståndlig och det tror jag också att den är, men rätt humör har bara inte infunnit sig.
 • Drömbokhandeln av Laurence Cossé slängde jag mig över så fort den gavs ut, men sedan har det inte blivit av att läsa den. Den får göra någon annan lycklig istället för att stå i min bokhylla.
 • Slutligen så lottar jag ut därunder ett helvete av Claire Castillion – ännu en favoritförfattare. När jag hittade den här boken på bokrean köpte jag två exemplar för att ha ett att ge bort vid lämpligt tillfälle.
Annons

39 reaktioner till “Firar bloggens 5-årsjubileum med utlottning av 5 böcker

 1. Men grattis till en fantastisk bokbloggarålder! Jag är nyfiken på alla böcker i din utlottning men väljer att satsa på Intet. Önskar dig en strålande födelsedag imorgon!

 2. Grattis på femårsdagen!!!Jag skulle gärna vilja vinna en bok som jag länge tänkt läsa Därunder ett helvete av Castillion.De övriga har jag läst mest allihop!

 3. Jag vill gärna vara med i utlottningen. Vinner jag skulle jag gärna vilja ha Därunder ett helvete.Grattis till fem år!/Malin

 4. Stort grattis till fem år med bloggen. Du gör ett riktigt bra jobb med den tycker jag, som nyss hittat hit. Jag hoppar utlottningen eftersom jag nu har en hel hög bra böcker att läsa.

 5. Grattis till jubileet! Själv firar jag 3 nån gång i augusti. Måste nog kolla upp exakt när. ;-)Jag är gärna med i utlottningen och skulle gärna vilja se Drömbokhandeln i min bokhylla. 🙂

 6. Grattis till 5-åringen! Jag hoppar över utlottningen den här gången för den bok jag skulle vilja ha av alternativen är Drömbokhandeln och den har jag läst. Men grattis i alla fall!

 7. Grattis till femårsjubileet.Jag är gärna med i utlottningen av "Drömbokhandeln" och "Därunder ett helvete" (om det är möjligt att vara med på två böcker). Jag tycker att båda böckerna verkar otroligt intressanta.

 8. Jag skulle vilja vara med i utlottningen av Sarahs nyckel, har velat läsa den ända sedan jag gav bort den till min syster i födelsedagspresent men har aldrig blivit av att jag köpt eller lånat den då så många andra kommit emellan 🙂

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s