Åh vad jag längtar efter lästid!! Även om många tror det, så finns det knappt någon tid till att läsa böcker på arbetstid, på biblioteket. Men den här våren har jag två bokhelger att se fram emot. Först BokSPAningAlftaQuren med Karin från Enbokcirkelföralla, där vi blandar bokens värld med med yoga, bad, promenader i Alftas vackra natur. Det ska bli kul att bokmingla, prata böcker och tävla i litteraturquiz med andra boknördar. Dessutom är maten gudomlig god på AlftaQuren.

Helgen där på har jag bokat in mig på Bokresan och ser fram emot ännu mer lästid och att träffa bokbloggare som jag inte har träffat IRL. Det ska bli jättekul att få ansikten till de bloggare som jag hitills bara har haft kontakt med via nätet. Gäller bara att kunna koppla rätt ansikte till rätt blogg. Jag måste nog göra lite research innan dess 🙂

2 reaktioner till “Längtar till kommande bokhelger … och lästid!!

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s