Den här veckans Bokbloggsjerka kändes så självklar!
För mig är den ultimata lässtunden en mjuk och skön fåtölj, tystnad, en kopp te, några chokladbitar och ett hägrande bokmingel på AlftaQurens BokSPAningshelg.
 Efter någon timmes sträckläsning tar jag nog en promenad i den fina naturen och kanske ett skönt bad i den varma bassängen. Framåt kvällningen njuter jag av en utsökt måltid och boksamtal långt ín på natten tillsammans med andra bokintresserade. Men inte allt för sent…jag vill ju hinna med att läsa en stund innan John Blund kommer. 

Andra lässtunder som jag uppskattar är när jag får sitta och läsa i den här gungstolen på svärföräldrarnas sommarveranda. Gärna utan mygg. 
Annons

7 reaktioner till “Den ultimata lässtunden

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s