Ingela Sidekick enbokcirkelförallaVarje månad kommer en, eller flera personer att agera som min Sidekick*enbokcirkelförallas Facebooksida.
Jag är glad över att kunna presentera Enbokcirkelförallas första Sidekick* – Ingela Lundskog

Ingela är en bok, film, tv-serie, fika, choklad, hundälskande kvinna i sina bästa år som bor i Västerås och är bibliotekarie på stadsbiblioteket där. Läs mer om henne på Sidekicksidan! 

Vad vill du prata om på enbokcirkelföralla Ingela? Jag vill prata om vad jag – utgår från – vårt gemensamma intresse för litteratur. Jag vill tipsa om, men även bli tipsad om böcker, författare tidskrifter m.m.

Du är bjuden på Afternoon tea, vad hittar vi på ditt fat? När och om jag är utbjuden på Afternoon tea hittar man en blandning av böcker som handlar om Sociala medier, biografier, bak- och hundböcker. en introduktionskurs i Yoga och en riktigt gripande ny kärleksroman.

Ditt förhållande till Mr Darcy? Mitt förhållande till till Mr Darcy är minst sagt komplicerat; för några år sedan var jag nog lite småförälskad i honom men i dag skulle jag nog säga att jag tycker han är lite för mesig. Får man säga så utan att alla avskyr mig för alltid?
Nja, Ingela, låt gå för den här gången! :-) 
Välkommen!

*”Sidekick är en stereotyp i litterära och.filmiska sammanhang, en nära medhjälpare till hjälten. Den ursprungliga betydelsen är vän eller kompanjon”. (Wikipedia)

Vill du vara Sidekick?
Skicka ett mail och berätta lite om dig själv till anettehelgesson@hotmail.com

Annons

2 reaktioner till “Ingela är först ut som Sidekick

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s