fjäril i koppelVill du vara med och bokcirkla om Fjäril i koppel av Zinat Pirzadeh?

Fjäril i koppel uppmärksammas i samband med Svenska FN-föreningens kampanj Stoppa Barnäktenskap. Zinat Pirzadeh, som själv blev bortgift vid 16 års ålder, engagerar sig i kampanjen för att andra unga tjejer ska slippa giftas bort mot sin vilja. Jag och Sidekick-Ingela har läst boken och vill gärna diskutera den med dig!

Vi kommer att diskutera boken genom att lägga ut frågor på Enbokcirkelförallas Facebooksida och alla som vill får vara med och samtala kring frågorna. Senare kommer vi även att bokcirkla om boken i Google Hangouts där vi kan både se och höra varandra. Jag återkommer om datum och tid för Hangout-bokcirkeln lite senare.

Via Piratförlaget och författaren själv har Enbokcirkelföralla fått 5 böcker att dela ut. Om du vill ha en av böckerna kan du maila din adress till anettehelgesson/snabela/hotmail.com och berätta var du kommer att skriva om boken; på din blogg, Twitter, Instagram etc
De 5 första som mailar mig får en bok hemskickad.
Vill du vara med även om du inte hinner få en bok så går den ju att köpa eller låna på biblioteket, där en även finns som e-bok! 

Fjäril i koppel

Svenska FN-föreningen uppmuntrar alla att sprida information om barnäktenskap och kampanjen så använd gärna hashtaggen #stoppabarnäktenskap när du skriver om boken i sociala medier så drar du ditt strå till stacken. Du kan också köpa en fjäril för att stödja kampanjen eller hjälpa till på andra sätt.

Annons

2 reaktioner till “Bokcirkel om Fjäril i koppel

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s