handbok för skolbibliotekarierHar jag berättat att jag är citerad i Handbok för skolbibliotekarier – modeller, verktyg och praktiska exempel! Jag blev uppringd och tillfrågad om de fick ta med det jag skrev på Facebook efter att jag hade varit till en förskola och pratat böcker och läsning på ett föräldramöte. Tror att de gillade det jag skrev om böcker och toaletten. 🙂 Se bild nedan!

Boken är en handbok, en inspirationskälla och innehåller tips på hur man jobbar med marknadsföring. Greta Renborg skulle ha gillat den här boken, som enligt BTJ förlag vill
”inspirera alla skolbibliotekarier att lyfta fram sitt arbete och på så sätt hjälpa och inspirerar andra i en positiv spiral. Glöm inte att när du marknadsför ditt skolbibliotek så marknadsför du alla bibliotek!”. 

Jag är stolt och glad över att få vara en del av den positiva spiral som den här boken kan uppbringa!

2013ca 1373

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s