Librarians rockVad är det med bibliotekarier och tygkassar!? Jenny Lindh skriver så kul om fenomenet och jag känner mig ganska träffad… Hade jag haft en borstig fläta kunde citatet från DN ha varit en beskrivning av undertecknad i egen hög person. 🙂

”…den lilla damen i borstig fläta som bulldozrade sig genom folkmassan med armarna uppsträckta och händerna krökta runt ett grällt tygstycke. Hur hon plötsligt tvärstannade, liksom genomfors av en skälvning, och med euforin hos en våldsam orgasm skrek: ”HERREGUD! DOM DELAR UT TYGKASSAR OPPE HOS GUDRUN SJÖDÉN!” 

Nu när jag ändå är bibliotekarie och alla ändå har uppmärksammat vår passion för tygkassar kan man ju lika gärna leta upp de kassar som man gillar. I Bokbutiken finns tygkassar med flera fina motiv för oss som gillar böcker och att nyttja kassar till att bära böcker i.

Svar på frågan: Man vet ju aldrig när man träffar på böcker man vill läsa det är därför tygkassar är så bra att alltid ha till hands!

Annons

3 reaktioner till “Gillar du också tygkassar?

  1. Det finns så mycket fint i din shop, måste verkligen lägga en ego-beställning snart! Frågan är bara hur jag ska kunna begränsa mig, utmärkta jobbt-shorts ju=) och tygkassar!!! Beroendeframkallande om något!

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s