bokpaltPodcasten Bokpalt ger dig Tobias och Rasmus tyckerier om böcker. Den perfekta bokklubben, eftersom du själv inte behöver säga ett skvatt.”
Så lyder beskrivningen på Bokpalts Facebooksida. Killarna bakom Bokpalt uppmärksammade mig på Bokpalt-poddens existens på twitter och påpekade där att de diskuterat Egenmäktigt förfarande, liksom vi gör i Enbokcirkelföralla just nu.

Jag sitter och lyssnar på podden just nu och jag tror att jag har fått en ny favorit-podd! ”Tyckerier om böcker”, är ord som jag själv hade kunnat skriva. Och som killarna skriver kan det vara skönt att bara få lyssna till ett boksamtal och inte vara med själv .På det här sättet får man ju ta del av andras tankar om boken. Jag tycker om att höra att någon annan har tänkt lika som jag om olika saker i boken OCH att någon har tänkt på något speciellt som jag har missat. Jag gillar också killarnas avslappnade stil och lättsamma sätt, samtidigt som de går ganska djupt in i boken.

Bokpalt-podden får alltså 5 böcker av 5 från Feelgoodbiblioteket!
Så varför sitter du kvar här? Gå in och lyssna! 🙂

Ps.Tobias och Rasmus, jag hoppas ni står ut  med att jag lånar er snygga bild till inlägget…den matchar bloggens färger så bra Ds.

Annons

5 reaktioner till “Bokpalt samtalar om Egenmäktigt förfarande

  1. Det är sant…kanske kan du be de som sänder podden att göra en lista med de böcker de pratat om och lägga ut på hemsidan eller nåt. Jag spar mina boktips här på bloggen. Jag startade bloggen en gång i tiden 🙂 för att komma ihåg vad jag hade läst. Nu sätter jag etiketten ”sugen” på de böcker jag vill läsa.

  2. Tack för tipset! Älskar poddar 😀 Mitt enda problem med bokpoddar är att jag inte hinner anteckna alla boktips när jag är på språng. De får vänta tills jag satt mig ner med penna och papper – jag vill ju gärna ha en motivering så jag inte glömmer vad för slags bok det var. Hur sparar du boktips?

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s