förfasa krönikaTänk dig en snöig stig, snötunga fält och bara en hundägare, två hundar och så jag. När hundägaren går förbi mig säger hon ”Jaha, jag trodde att du hade en hund”. Hon trodde förmodligen så för att jag stod stilla mitt ute i ingenting. Jag stod och skickade sms.

Jag känner mig naken utan min Iphone och är lite trött på att så många förfasar sig över alla som bara stirrar i sina skärmar istället för att umgås. De skulle bara veta hur mycket jag kommunicerar och umgås med hjälp av min Iphone. Därför handlar min senaste krönika i lokaltidningen Ljusnan och på Helahälsingland om det osunda förfasandet OCH om nya kommunikationsvägar.

Ps. Jag och Berglins på samma sida!!! 🙂 Ds.

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s