biblioteket räddar livMin lokaltidning, Ljusnan, som går att hitta under HelaHälsingland.se har fått en ny kulturkrönikör. Ingen mindre än Linda Skugge! Kul!! Dessutom heter hennes första krönika ”Biblioteket räddade mitt liv”. Härligt med en biblioteksapostel med huvudet på skaft! Välkommen till Hälsingland Linda!

En sak har du dock fått om bakfoten! Boken du nämnde finns redan utgiven på svenska av Sekwa och jag bloggade om Kod 400 för länge sedan. Men det är okej Linda! Även bibliotekarier gör fel ibland 🙂 Så länge du skriver varmt och böcker och bibliotek så kan jag stå ut med småfel. Det hade varit annat om du hade gjort fel i det bibliotek som Sophie Divry beskriver 🙂

_________________________________________________________________________
Annons
bokbutiken

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s