bokbloggarmaffianEnligt O skriver en ode till #boblmaf (bokbloggarmaffian) och jag kan bara hålla med om att det är ett härligt gäng, som jag gärna tillhör. Som Linda skriver så är vi glada boknördar som gärna delar med oss av vår läsglädje. Stämningen är hög och man kan alltid vända sig till oss med stora som små bokfrågor…eller vinfrågor…eller kattfrågor…eller frågor om tygkassar eller visitkort till Bokmässan 🙂

När jag läser Lindas inlägg får jag lite dåligt samvete. Jag måste nog ge mig själv lite bassning faktiskt, eftersom jag har varit dåligt på att tagga #boblmaf. Lovar nu heligt här och nu att det ska bli ändring på det! (Håller hårt i en bok medan jag svär eden :-))

När jag tänker på #boblmaf kommer jag på att visitkorten som jag fick med mig från Bokmässans bokbloggarmingel fortfarande ligger ouppackade.Tar fram och tittar på dem. Tänker att Bokmässan räcker ganska länge…både förväntningarna innan och alla minnen och broschyrer m.m. som jag fick med mig därifrån. Årets Bokmässa kommer jag att följa digitalt och har några idéer på hur jag ska få till lite Boblmaf-stämning hemifrån. Återkommer om det!

_______________________________________________________________________
Annons
bokbutiken

Annons

En reaktion till “Bokbloggarmaffian – ett härligt gäng!

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s