uppsalaOM alla är på benen är det meningen att vi ska åka till min gamla hemstad Uppsala i morgon och hälsa på kusinerna. Extra lämpligt är då att Karen Campbell, som skrivit Här är jag nu, den bok som jag just nu är försjunken i (ja inte medan jag skriver detta, så multibegåvad är jag inte :-)) besöker Stadsbiblioteket i Uppsala där startskottet för en Uppsalas Internationell Författarscen äger rum i morgon kväll.

Det är kul Uppsala vågar ta upp kampen med storebror Huvudstaden. Bakom initiativet står Jan Smedh, som driver The English Bookshop i Uppsala och Uppsala stadsbibliotek.

Annons

2 reaktioner till “Karen Campell först ut på Uppsala Internationella Författarscen

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s