min familjoch andra monsterPå söndag 30 mars kl. 20.00 bokcirklar vi via Google Hangouts om Min familj och andra monster av David Safier. Gå in och anmäl ditt intresse på Enbokcirkelföralla hangoutevenemang och lämna gärna din mailadress i Facebookeventet så att jag kan bjuda in dig när det är dags.
Har du inget konto på google+ måste du fixa det innan hangouten. Vi ses!

Sidekick-Sonja skriver så här om boken:

”Det går snabbt att läsa denna roliga bok som är proppfull av populärkulturella referenser. En sak man kan undra över är väl vilken monsterkategori man själv tillhör. Jag själv är inte vidare aggressiv och kött äter jag inte, så det måste bli något åt det dammigare spökhållet…;)”.

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s