Ikväll har jag varit på bio och sett Blue Jasmine. Verkligen ingen feelgoodfilm…men ändå vad härligt det är när man lever sig in i en film eller bok, glömmer omgivningen och till och med sin egen kropp, på nåt vis. Detta ”kultur-flow”, som jag har begär till, önskar jag att alla fick uppleva någon gång. Att uppslukas av en annan värld för en stund. Att lämna sin egen kropp. Lovely!

Jag blir allt mer vän med Woody Allens filmer och tror att jag måste ta och se de som jag har missat. Nu för tiden pratas det inte fullt lika mycket i hans filmer och så tycker jag att han passar bäst bakom kameran och inte på filmduken.

Annons

3 reaktioner till “Att befinna sig i kultur-flow

  1. Visst är den bra! Och en välförtjänt Oscar fick hon, Blanchett.
    Jag har också filmvecka – igår gemma i soffan med Ursäkta vad är klockan – vilken nostalgitripp.. 🙂 och ikväll på bio med Le week-end.
    Trevlig kulturhelg!

      1. Hej Hermia! Japp, jag har sett Midnatt i Paris…såg nu att den fanns på Netflix så jag kanske ser om den något tag. Ha en skön kulturweekend du också!

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s