SkalpelldansenJag som aldrig läser skräckböcker har nu lovat skräckfantasterna i bokcirkeln, däribland Sidekick-Annika, att läsa Skalpelldansen av Jenny Milewski. Någon gång ska väl vara den första och det är skönt att ha bokcirkelkompisarna att hålla i handen om den blir för läskig. Sonja är så tuff att hon läser den vid läggdags. Själv tar jag nog med den ut i solskenet i helgen.

Vill du vara med och bokcirkla med oss?
Söndag den 13 april träffas vi via Google Hangout och pratar om boken. Alla som har varit med och bokcirklat hittills har varit ganska 🙂 snälla, så är du bara en smula sugen, men känner dig blyg, så är du välkommen ändå. Alla pratar så lite eller så mycket den vill. Är det någon som pratar FÖR mycket så går jag in och styr upp.

Skalpelldansen finns att låna på biblioteket som e-bok, om du vill få tag på boken snabbt.
Hoppas vi ses!

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s