Tills kärleken skiljer ossNu finns Anna Lönnqvists debutroman Tills kärleken skiljer oss ute i butik. När jag fick hålla i boken för första gången blev jag jätteförvånad över att den var så tjock! Den kändes inte alls lång när jag läste den på paddan. Det är inget negativt med att den är tjock, mer ett bevis för att boken är en riktig bladvändare! 🙂

Jag fick två exemplar  av boken så jag tänkte att jag lottar väl ut det ena. Vill du ha ett exemplar av Tills kärleken skiljer oss? Svara då i kommentarsfältet på frågan: Vad heter bokens huvudperson?

Tävlingen pågår till 1 maj!

Västmanländskan har också bloggat om Tills kärleken skiljer oss
________________________________________________________________________

Bokbutiken

Annons

33 reaktioner till “Tävla om Tills kärleken skiljer oss!

  1. Susanna….Soligt och ljuvligt ute, men jag saknar en bra bok att läsa i solstolen..Saknar överhuvudtaget att läsa, så skärpning på mig =)

  2. 🙂 SUSANNA!! 🙂 Jag älskar att läsa romaner, bästa avslappningen som finns att förlora sig i den spännande handlingen, då försvinner både tid och rum!!
    KRAMAR!! Christina

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s