kvinnan i svartJag vet inte hur det gick till…men det verkar som att jag har blivit indragen i något annorlunda. Feelgoodbiblioteket verkar ha blivit ett skräckbibliotek.

Eftersom två av mina Sidekicks, Sonja och Annika, gillar skräck så har jag gått med på att bokcirkla om Kvinnan i svart av Susan Hill. Nu läser jag att det är ”en av de otäckaste böckerna någonsin”. Tackar för det! 🙂

Den här gången ska jag ändå läsa hela, hur läskig den än är. På heder och samvete!!!

Höglandet av Steinar Bragi som vi bokcirklade om sist gav jag upp redan innan jag började och tur var väl det. Bokcirkeln var ganska enig om att den var VÄLDIGT feelbad och det hade nog inte varit nyttigt för mig. 🙂

Håll utkik på Enbokcirkelföralla om du är sugen på att hänga med och bokcirkla om Kvinnan i svart om några veckor.

 

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s