hoglandet (1)I kväll kl. 20.00 är det dags för Hangout-träff med skräckcirkeln. Undertecknad har inte läst Höglandet av Steinar Bragi, men kommer att vara med och se till att alla bokcirkeldeltagare sköter sig 🙂 Kanske ställer jag några dumma frågor också. Jag är åtminstone väldigt nyfiken på att höra er prata om boken. Jag blir nästan mörkrädd bara av att läsa det ni har skrivit på Facebook:

”Det ska bli väldigt väldigt intressant att höra vad ni tycker om den här boken! Den var… inte som jag förväntat mig. Bra eller dåligt? Läs och häng med på hangouten vetja!” skriver Sidekick-Annika, som har läst boken. 

”Hade jag haft en panikknapp till hands hade jag absolut tryckt på den när jag läste Höglandet, vår aktuella cirkelbok. Hjälp! Men läst ut den har jag gjort. Mina associationer går bland annat till Lovecraft, David Lynch, Stanley Kubrick och norska nihilistrockarna Turbonegro. Ska bli spännande att höra andras associationer och om någon annan tryckt på panikknapp eller katapultstol :)” /Sonja

”Den är inte som jag trott heller. Den som sa feel bad-litteratur slog huvudet på spiken!”/Sonja

Vill du vara med och bokcirkla i kväll? Hangouten har plats för 10 deltagare, så det är först till kvarn. Skriv en rad och lämna din e-postadress i evenemanget för Höglandet på Enbokcirkelföralla så bjuder jag in dig några minuter före 20 i kväll. Ja, du behöver ett Google+ konto först också.
_________________________________________________________________________
Annons
Bokbutiken

Annons

En reaktion till “I kväll bokcirklar vi om Höglandet

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s