Nu är fotoutställningen The End Will Be Good And Happy med fotografier av den amerikanska fotografen Emily Berl invigd! Emily har spelat in en kort presentation av sig själv och utställningen. Syftet är att visa att tjejerna på fotografierna, som flytt från Syrien till Libanon och Hälsingland, är som vilka unga tjejer som helst. Förstås!

Tack Nivin Yosef för en toppeninsats! Roligt att det var så många elever som var med även under samtalet med Nivin, i Celsiusskolans aula. Samtalet utgick från antologin Sverige – en (o)besvarad kärlekshistoria som Nivin och Lejla Hastor är redaktörer för. Elever från skolans fotoklass filmade och filmen kommer senare att ingå i lånbara Good & Happy-paket. Vill du lyssna på vad som sades kan du hålla utkik på JallaTillsammans podcast, där samtalet kommer att läggas ut.

På lördag 22 april kl. 13 är det vernissage för utställningen på Hälsinglands museum.
Bor du för långt bort kan du se Emilys bilder på hennes hemsida.

 

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s