Bli månadsstödjare i den crowdculturekampanj jag har startat – JallaTillsammans – Prata – Podda – Peppa varandra eller bli sponsor till podden!

Eller vill din organisation eller företag boka in en inspirationsföreläsning om integrationsfrämjande med mig och en nyanländ kompis, så kan du välja att donera en slant.

Genom Fikasällskapets språkcafé har jag träffat på så många intressanta människor! De flesta är nyanlända och jag önskar att de fick komma mer till tals och att du också ska få möjlighet att lära känna dessa härliga personer!  Eller kanske vill du som nyanländ möta någon som arbetar inom ditt yrke för att ställa frågor? Eller prata med någon som har samma intresse.

Kanske är du lärare, apotekare, författare, pappa, mamma, journalist, tandläkare, konstnär, kock, diversearbetare, morfar, student, snickare, webbutvecklare eller drömmer om att bli något av detta. Kanske kan du hjälpa till och peppa någon att följa sina drömmar eller hitta sitt drömyrke!

Vem är du nyfiken på? Vem har du fördomar om? Vad arbetar du med? Vad bryr du dig om? Vad tycker du om att göra?

JallaTillsammans podcasts syfte är att motverka intolerans, lyfta fram fler berättelser och främja möten. Var med och skapa glädjande möten, önska röster, stilla din nyfikenhet, träffa ny människor, lyft fler röster och få fler att prata MED varandra istället för OM varandra!

Jag hoppas hitta finansiering för att kunna fortsätta producera fler podcastavsnitt, anlita en teaterpedagog som stöttar de som vill vara med och berätta sin historia inför publik i en berättarturné på bibliotek och andra platser runt om i Gävleborg.

Förändring i det lilla – det kan vi alla göra!

Ps. Här kan du lyssna på JallaTillsammans podcast  eller följ projektet på Facebook Ds.

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s