Du ska vara spännande och varm var som en liten lättsmält karamell som jag slukade mellan Go´kvälls boktips och På spåret. Snärtig, ironisk och underfundig. Hade jag inte haft flera vänner som träffat helt perfekta män (finns de förresten?) genom nätdejting skulle jag nog tvivla på nätdejtingens förtjänster efter att ha läst den här boken. Här får man nämligen för sig att fåtal nätdejtare egentligen är ärliga om vem de är, eller helt enkelt inte känner sig själva eller för den delen ens förstår vad de söker. Boken förmedlar tydligt både hur förtvivlat jobbigt nätdejtande kan vara, men även hur spännande sökandet kan bli. Nästan som en drog man till slut inte kan släppa.

Annons

2 reaktioner till “Du ska vara spännande och varm av Anna Bengtsson

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s