Sånt man bara säger av Helena von Zweigbergk var helt toppenbra!! Jag läste ut den på en dag och natt fastän nattsömnen blev lite väl kort. Det var så lätt att komma in i den, precis som hennes tidigare böcker. Har dock inte läst hennes deckare, men måste kanske ge mig på dem också. Boken hade ett sånt driv fastän det inte var någon speciellt spännande historia. Det KÄNDES som att man var med och att personerna i boken var verkliga. Stämningen satte sig nästan fast i min hjärna och jag kan känna av tystnaden i huvudpersonens hus långt ut på landet.

Hade jag varit lite piggare idag hade jag säkert kunnat klämma ur mig något intressantare inlägg, men det finns det andra som står för. Jag skyller på författaren och boken som stal välbehövliga delar av min nattsömn. Jag är i alla fall väldigt glad över att jag har den här läsupplevelsen i bagaget!
Annons

4 reaktioner till “Sånt man bara säger av Helena von Zwiegbergk

  1. Var in på din blogg enAnnan och såg att du höll på med den. Ska bli spännande och se vad du tycker. Lilla O: Visst är den värd att köpa. Samtidigt går den så snabbt att läsa att bibliotekskön säkert inte blir så lång./Dora

  2. Jag påbörjade denna idag och har nu läst 100 sidor och kan bara hålla med. :)Tycker absolut att du ska läsa hennes deckare med fängelseprästen Ingrid som huvudperson. Kom bara ihåg att läsa dem i ordning..

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s