Samtidigt på ett tak i Chinatown av Ingrid Rudefors var riktigt bra faktiskt. Och jag skriver faktiskt, för jag brukar inte var så förtjust i svenska samtidsskildringar. Jag gillade själva historien, upplägget och känslan av att vara i New York skulle inte kunna vara starkare…utan att man var där. Som en fåtöljresenär jag är läser jag gärna böcker där det verkligen känns som att man är på den plats som beskrivs.

Annons

En reaktion till “Samtidigt på ett tak i Chinatown

  1. Hej! Jag gillar också böcker som fångar in mig, som låter mig uppleva att jag är på plats i tex New York tillsammans med karaktärerna.Sen kan jag ju fångas av en bok pga av andra kvaliteter, men miljö och stämning är viktogt.Lo

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s