Den här veckan bloggar jag på Bookie. Jag såg på Bokhoras sida att man kunde bli gästbloggare och skickade in en ansökan lite på måfå – och så valde de mig med den fina motiveringen att jag är ”en boknörd i sann Bookieanda”. Tack så mycket Bookie. Vilken ära!
Mitt första inlägg handlar så klart om bibliotek och bibliotekarier och jag tipsade om böckerna ovan. Under veckan kommer jag att intervjua intressanta personer om bokrelaterade ämnen. Häng med mig till Bookie vetja!
Annons

2 reaktioner till “En boknörd i sann Bookieanda

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s