Snart har halva min bloggvecka hos Bookie gått, men jag tycker att jag har hunnit med mycket. I går var det tydligen årets tråkigaste dag…för vissa…Själv hade jag hade ju lyckan att få intervjua Pia Printz om feelgood hos Bookie. Jag hann också med ett inlägg om litterärt missbruk och om boknördar borde åka på bokrehab eller bokSPA.

I dag har jag skrivit ett blogginlägg hos Bookie om att bokcirkla på nätet. Där finns även en intervju med Karin Berg som ligger i startgroparna för att öppna den nya medlemssidan på enbokcirkelforalla.se . Det ser jag mycket fram emot!

Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s