I dag har jag debuterat som bokcirklare i radio. Jag överlevde och det var en rolig erfarenhet. 
Jag åkte tåg till Gävle där jag träffade Hermia/Sara och vi tog en fika innan vi gick till Radio Gävleborgs lokal. Vi var tre stycken som talade om boken Stål av Silvia Avallone. Till den här träffen hade vi läst den första delen av tre. Bokcirkeln återkommer alltså två måndagar till. 
Första träffen med bokcirkeln finns att lyssna på Sveriges Radio Gävleborgs hemsida
Bokcirklar.se har jag startat en sommarbokcirkel om samma bok. Häng gärna på! 
Mina intryck av den första delen av Stål kommer senare här på bloggen och kanske någon annanstans…
Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s