Alldeles lagom till Helgas andra bokcirkel om Vägen till Bålberget startat hittar jag ett långt reportage om författare som skrivit episka berättelser med kvinnor och historia i fokuset i Vi Läser. 
Therese Söderlind säger där att hon blandar perspektiven mellan 1600-talet och 1900-talet för att belysa medlöperiets mekanismer. En intressant tanke att ha med under läsningen tycker jag. Annars ska jag inte läsa så mycket mer OM boken innan jag själv har läst hela. I morgon får jag börja på att läsa nästa avsnitt. Du är välkommen till Helgas bokcirkel du med! 
Bland Vi Läsers episka guldkorn hittar jag några av mina favoriter: Den tionde sånggudinnan, Glasfåglarna, Målarens döttrar. 
Annons

Vad säger du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s